Konferencia

Kedves Kollégák és Érdeklődők!

Örömmel értesítünk, hogy a Magyar Mozgás- és Táncterápiás Egyesület (MMTE) fennállásának 25 éves évfordulója alkalmából,

2018.  június 1-jén és 2-án

kétnapos konferenciát szervez „Testre Bízva” címmel. Szeretettel várjuk közvetlen kollégáinkat, más terápiás egyesületek, valamint a társszakmák képviselőit, humán szakembereket, illetve mindenkit, akit érdekel a rendezvény. A konferencián előadások, gyakorlati műhelyek, kerekasztal beszélgetések, saját élményt nyújtó workshopok segítségével szeretnénk összegezni, hol tart, hová érkezett az egyesületünk, és a magyarországi mozgás- és táncterápia az elmúlt 25 év során.

Együttgondolkodásra, tapasztalatcserére hívunk mindenkit, akit érdekel a mozgás és általában a test szerepe a pszichoterápiás munkában. Várjuk azoknak a kollégáknak a jelentkezését, akik a rendezvény címéhez kapcsolódó előadással vagy műhellyel szeretnének részt venni a konferencián.

Plenáris előadók: Merényi Márta pszichodinamikus kiképző mozgás-és táncpszichoterapeuta és Bokor László kiképző pszichoanalitikus. A konferencián beszélgetünk Enyedi Ildikó filmrendezővel, a Testről és lélekről című filmje kapcsán.

A konferencia akkreditált, pontértéke: 16.

Jelentkezés