Egyesület

tancterapia-02-400

Egyesületünk tagsága változatos helyeken dolgozik, különféle keretek közt alkalmazza a táncterápia módszerét. Ezért minden év őszén egy Belső Műhelynapot szervezünk a tagságnak, ahol előadások és műhelyek keretében mutatjuk meg egymásnak ezeket, és szakmai szempontok alapján meg is vitatjuk a tapasztaltakat.

Szintén fontos esemény a most már éves hagyománnyá vált májusi Nyílt Nap, ahová minden érdeklődőt várunk az egyesületen kívülről. Itt megismerkedhetnek a Táncterápia módszerével főként műhelyeken keresztül, melyet egy elméleti előadás támogat meg.

Ezen kívül időszakosan Szakmai napokat, estéket, vagy ezek sorozatát rendezzük meg. Itt általában valamely speciális téma vagy technikai kérdés van fókuszban.

Egyesületünk küldöttei rendszeresen vesznek rész a Nemzetközi Táncterápiás Egyesület éves küldöttgyűlésén, és egyéb rendezvényein. 2015 őszén ennek a rendezvénynek a mi egyesületünk adott otthont. Rendszeresen részt veszünk felkérésre előadásokkal és műhelyekkel számos hazai szakmai rendezvényen.