2017 őszén “Tündértánc” – gyermektáncterápiás csoport indul kiegyensúlyozott és érzelmi nehézségekkel küzdő gyermekek számára egyaránt Cseri Ági és Csontos Zoltán vezetésével

TÜNDÉRTÁNC, Gyermektáncterápia
Szülő-gyermek kapcsolaterősítő, összehangolódást segítő alkalmakkal és konzultációkkal

„Léleksimító”, gátlásoldó, a kapcsolatteremtés különböző lehetőségeit kóstolgató; empátiás készséget és testtudatosságot fejlesztő táncos, mozgásos, beszélgetős foglalkozás. A résztvevők biztonságos közegben a testi-lelki jelenlét, a figyelem, a mozgás, érintés, játék, zene és beszélgetések segítségével dolgozhatják át élményeiket. A foglalkozások célja, hogy a gyermekek kapcsolatba kerülhessenek belső önmagukkal és társaikkal, ezzel utat nyitva személyiségük fejlődéséhez és a hétköznapi éltben való boldogulásukhoz. A folyamat során az őket leginkább érintő lelki és közösségi témákkal foglalkozunk.

A folyamat fontos része a szülőkkel való rendszeres konzultáció, és a havi rendszerességű szülő-gyerek kapcsolaterősítő foglalkozás is.

A tervezett tematikát rugalmasan alakítjuk az egyéni szükségletekhez és a csoportban bontakozó dinamikához. Kiegyensúlyozott és nehézségekkel küzdő gyermekeket egyaránt várunk.

A csoport október elején indul. A csatlakozás előfeltétele az ismerkedő interjún való részvétel. Az időpont egyeztetés telefonon történik.
Időpont:
ÓVODÁS lányoknak 5 éves kortól: keddenként 15.30-16.30
ALSÓ TAGOZATOS lányoknak: keddenként 17.00-18.00

Ár: 3500Ft/óra

Csoportvezetők:
Cseri Ágnes: pszichodinamikus mozgás- és táncterápiás csoportvezető, óvodapedagógus, szociális munkás,

70 / 564 19 11, angeskecserike@gmail.com

Csontos Zoltán: pszichodinamikus mozgás- és táncterápiás csoportvezető, szociálpedagógus

csontos9@gmail.com

Honlap: http://www.gyermektancterapia.hu/