2017 március 24-én (pénteken) tánc- és mozgásterápiás műhely “Lendülni-elindulni-haladni” címmel Móder Judit és Fodor Józsa vezetésével.

Lendülni – elindulni – haladni”

Tánc-és mozgásterápiás workshop március 24-én

Mindannyiunk életében voltak vagy vannak olyan pontok, amikor azt érezzük: de jó lenne lépni, mozdulni, változtatni! Néha fásultnak, enerváltnak érezzük magunkat egy élethelyzetben, és nincs kellő belső erőforrásunk, hogy változtassunk, hiányzik valami: a plusz lendület, energia, irány. Vagy már minden megérett bennünk az újra, és jó lenne az energiákat erre összpontosítani, megélni az elindulás, kimozdulás, haladás örömét és önbizalom-növelő hatását.

Márciusi tánc- és mozgásterápiás műhelyünkön testi szinten kísérletezünk a lendület, felállás, elindulás, haladás témájával. Megtapasztalhatjuk, milyen a saját testünkben rejlő energiákat kihasználva lendületet venni, megállásokból kimozdulni és elindulni. Kipróbálhatjuk, milyen érzés az, amikor a mozgásban finoman egymásra hangolódva segítséget nyújtunk egymásnak ahhoz, hogy haladjunk az utunkon.

Mindezt a tánc-és mozgásterápia eszköztárával, azaz:

– saját testünkre irányuló figyelemmel végzett egyéni mozgásos gyakorlatokkal, kísérletezgetéssel

– páros és csoportos mozgásos gyakorlatokkal, egymásnak adott érintésekkel, egymásra irányuló figyelemmel, összehangolódással

– zenével, önindította mozgással, táncos improvizációval

– az élmények szóbeli megosztásával, egymásnak adott visszajelzésekkel.

A műhely mindenki számára nyitott, nem szükséges mozgásos előképzettség, az előző alkalmakon való részvétel sem feltétel.

Vezetők: Móder Judit és Fodor Józsa pszichodinamikus tánc- és mozgásterápiás csoportvezetők

Időpont: 2017. március 24. 17:00-20:00

Helyszín: Budapest, Dohány utca 5. (BackStage táncterem)
Részvételi díj: 7500 Forint

Jelentkezni lehet:

e-mailben: moder.judit78@gmail.com
telefonon: 70 -317-6264 (Fodor Józsa telefonja)